Sportösztöndíj

A nemzetközi, országos, illetve regionális szinten elért kiemelkedő sportteljesítményért a Debreceni Egyetem Rektora által kiírt pályázat alapján sportösztöndíj adományozható.

A pályázat minden félév elején kerül kiírásra, melynek alapján a támogatást egy félévre lehet elnyerni. Az ösztöndíjat önköltséges hallgatók is igényelhetik.
A sportösztöndíj összege kategóriától függően 3.000-25.000 Ft/hó.

Az ösztöndíjban azok a hallgatók részesülhetnek, akik a tanulmányi követelményeken túlmenően rendszeresen részt vállalnak a Debreceni Egyetem sportéletében. A pályázatot élsportoló vagy egyetemi minőségi sport kategóriákban lehet elnyerni.

Debreneni Egyetem Sportösztöndíj 2021/2022. I. félév Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 24. (péntek) 12 óra

Debreceni Egyetem Sportösztöndíj felhívás

Ösztöndíjak

Frissítés dátuma: 2021.08.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom