DEAC, DASE

Egyetemünkre felvételt nyert versenysportolók részére a DEAC Egyesület és DEAC Sport Nonprofit Közhasznú Kft. sportolási és versenyzési lehetőségeket biztosít.

A DEAC célként tűzte ki, hogy Debrecen város sportéletében az amatőr sport utánpótlás bázisaként szerepeljen, ezzel lehetőséget biztosítva a sportolóknak arra, hogy a felsőoktatási intézményben eltöltött időszak alatt az egyetem klubjaiban sportoljanak tovább.

Az egyesület szakosztályaiban háromszáznál is több hallgató sportol, akik amatőr státuszúak, sportolásuk célja a versenyrendszerben való aktív részvétel.

Szakosztályok:

  • Látvány csapatsportok: labdarúgás, kosárlabda (női, férfi), kézilabda (férfi)., futsal (női, ffi),
  • egyéb csapatsportok: röplabda (férfi),
  • egyéni sportok: tenisz-, asztalitenisz-, sakk-, túra-, tájfutás-, vívás-, floorball- és vitorlás szakosztályok.

További információk a hírek között és a deac.hu weboldalon érhető el!

 

Frissítés dátuma: 2017.10.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom