INNO4SPORTS PGI05481

Inno4Sports - Sport a növekedésért – az egészséges és élettel teli közösségekért
Inno4Sports - Sport for Growth and Healthy & Vital Communities

Szerződés típusa: Interreg Europe
 
Projekt leírása: A projekt fő célja, hogy a sport, a sporthoz kapcsolódó innováció, a sport területén működő cégek hozzájáruljanak a regionális gazdasági növekedéshez. Az EU felismerte, hogy a sport ökoszisztémákban jelentős potenciál van, hogy az innováció és a növekedés mozgatórugói lehetnek, melyek más szektorokban is pozitív hatásokat generálnak, holott, regionális szinten kevéssé reprezentáltak, többnyire a regionális fejlesztési programokba nem épülnek bele.
Az INNO4SPORTS projektben az 5 európai régió közös célja, hogy a fejlesztési programok teljesítményét és hatékonyságát javítsa, hogy a sportklaszterek kialakulási folyamatát támogassa, a különböző szereplők, mint az kormányzat/önkormányzat, a kutatói-egyetemi közösségek, a gazdasági szereplők és a civil szervezetek együttműködése által (quadruple helix), és támogassa az innovatív sport értékláncokat.
 
 
 
Projekt időtartama: 2018.06.01. – 2020.11.30.

Frissítés dátuma: 2020.03.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom