V. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia

Közeleg az év első sporttudományos eseménye, az V. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia, amelyre január 22-23-án kerül sor Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.

A Rátgéber László által vezetett Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) szervezésében az V. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára 2024. január 22-23-án kerül sor Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. Az „Excellence in Basketball - Kiválóság a kosárlabdázásban” címmel megrendezésre kerülő eseményen ismét rendkívül színvonalas előadásokat láthatnak/hallhatnak a résztvevők, hiszen többek között itt lesz a spanyol válogatottat szövetségi kapitányként négy Európa-bajnoki címig és egy világbajnoki aranyéremig repítő Sergio Scariolo, aki a nemzetközi versenyek történetében az egyik legsikeresebb edző.

A szerb edző, Aleksandar Dzikic egy elméleti és két gyakorlati előadást tart majd, továbbá részt vesz egy kerekasztal beszélgetésen. Dzikic Georgia férfi válogatottjának szövetségi kapitánya. FIBA EuroChallenge Kupa győztes a Krka Novo Mestóval, valamint 4 szlovén bajnokságot, 3 szlovén kupát, 1 montenegrói bajnokságot és 1 izraeli kupát is nyert, 2023-ban pedig Izraelben az év edzőjének választották.

A téma sokoldalúsága miatt az V. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia nem csak kosárlabda szakembereknek, hanem más sportágak képviselőinek is tartogat értékes és hasznos előadásokat.

Az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött:          https://ksmk.hu/v-nemzetkozi-kosarlabda-konferencia-regisztracio/

 

Találkozzunk január 22-23-án Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián a sporttudomány újabb nemzetközi ünnepén!

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 01. 16. 18:25