Tárt karokkal várja a MEFOB Feszt résztvevőit a sport-és vendégszerető Debrecen

Az egyetemistáktól pezsgő, sportos cívis város lesz a házigazdája az április végi, május eleji MEFOB Fesztnek, valamint társrendezője a jövő évi Európai Egyetemi Játékoknak.

Már csak alig több mint három hét van hátra az év legjelentősebb hazai egyetemi multisportrendezvényéig, MEFOB Fesztig, amelyet április 28. és május 1. között rendeznek Debrecenben. A kiemelkedő esemény a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS), a Debreceni Egyetem, Debrecen városa és a DEAC közös rendezvénye.

Többek között ennek kapcsán beszélgettünk prof. dr. Balogh Lászlóval, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének igazgatójával, aki nemcsak a közelgő egyetemi sportünnepről, a MEFOB Fesztről, hanem az egyetem új létesítményeiről, így többek között a nemrég átadott Dóczi utcai sportkomplexumról, a benne rejlő lehetőségekről, a város és az egyetem, illetve az új és a régi kapcsolatáról, a Debreceni Egyetemi Atlétikai Clubról, a nyári debreceni 3×3-as kosárlabda egyetemi Európa-bajnokságról, továbbá a jövő évi, debreceni és miskolci rendezésű Európai Egyetemi Játékokról is beszél Mezei Dániel főszerkesztőnek.

Hallgatási idő: 30 perc

A beszélgetés meghallgatható, itt: https://www.podbean.com/ep/pb-v2ss9-13d6635

Legutóbbi frissítés: 2023. 04. 05. 18:22