Edző BSc - Szakedző képzés

Edző BSc - Szakedző képzés

Aerobic, atlétika, judo, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, tenisz és úszás sportágakban, nappali tagozaton várjuk a jelentkezőket.

Újonnan induló hat féléves képzés, ahol hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező sportszakemberektől sajátíthatóak el az edzői szakma fortélyai.

A sporttudományi, sportelméleti és sportszakmai, gyakorlati hátteret az országban egyedülálló modern sportlétesítmények és laborok, valamint többek között három kiemelet állami akadémia, a DEAC Korsárlabda Akadémia, a DVSC Kézilabda Akadémia, a DVSC Labdarúgó Akadémia és a DEAC, a DVSC, a DSC - DSI egyesületek, továbbá MOB és az országos sportági szakszövetségek biztosítják.

Képzés indulása:

  • 2024. szeptember

Képzési idő:

  • 6 félév

Felvételi követelmény:

  • Gyakorlati felvételi vizsga teljesítése sportáganként

Felvételi követelmény:

Az edző BSc oklevéllel rendelkező sportszakemberek saját sportágukban mind az utánpótlás mind a felnőtt korosztályokban edzői munkakört láthatnak el.  Sportegyesületekben, fitneszcentrumokban és egyéb sportszolgáltatást nyújtó létesítményekben a sportolók fizikai, technikai, taktikai felkészítését irányíthatják, koordinálhatják. Képessé válhatnak modern edzéstervek kidolgozására, ismerik a versenyeztetés edzéstudományi, pedagógiai-pszichológiai összetevőit. Saját sportágukban korszerű, gyakorlatorientált sportszakmai ismeretek birtokában a sportolók felkészítésének folyamatát felügyelhetik. 

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 17. 11:13