Ülésezett a szervezőbizottság

Összeült és megvitatta a rendezési előkészületekkel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket a július 15-19. között rendezendő 3x3-mas kosárlabda egyetemi Európa-bajnokság szervezőbizottsága.

A tanácskozáson valamennyi szervezési szekció képviselője jelen volt az akkreditációtól, az informatikai területen át egészen a sportszakmai testületig.

Bő kettő hónappal a torna előtt elkezdte a gyakorlati előkészületeket a július közepén a Debreceni Egyetem főépülete előtt vívott 3x3-mas kosárlabdatorna szervezőbizottsága. A végleges információkat bizottsági ülésen tárgyalták meg. Az egyetemi Eb fényét emeli, hogy a nyárvégi World Tour sorozattal ellentétben ez nem a Nagytemplom előtt, ám hasonlóan impozáns környezetben lesz majd, a cívisváros egyetemének történelmi épületével a háttérben. Az egyeztetésről Varga Katalin, a szervezőbizottság koordinátora osztotta meg gondolatait:

A keddi ülésen pontosítottuk a feladatokat, és a külső partnerekkel való kapcsolatfelvétel is gördülékenyen zajlott. Azt gondolom, hogy a szervezőcsapat tagjai igazán rutinosak és minden terület vezetője felkészülten várja a következő két hónapot.”

Az érintett tagok egyébként az idejükkel remekül gazdálkodnak. Az előkészületek ugyanis jóval előrébb tartanak, mint azt korábban erre az időpontra tervezték.

 

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 05. 20. 17:48