UNIFIT KURZUS - FONTOS INFORMÁCIÓ

2020, március 10 - 13:30
A kialakult egészségügyi helyzet miatt az UNIFIT kurzust felvett hallgatóktól várják a visszajelzést a félév teljesítésével kapcsolatban!

Kedves Hallgatók!


Aki a testnevelés kurzusnak az Unifit kurzust választotta és szemeszter bérletet vásárolt, az a kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 13-ig eldöntheti, hogy ebben a félévben teljesíti a testnevelést vagy majd csak szeptembertől.

Aki a halasztás mellett dönt, kérjük, hogy március 13-ig ezt jelezze az Unifit recepcióján!

Ebben az esetben a félév megtagadásra kerül, de szeptemberben automatikusan felvesszük az Unifit kurzusra és a bérlet is érvényes lesz az új félévben.

Egyéb esetben az Unifit kurzus teljesítési határideje 2020. június 15.


Üdvözlettel:

Varga Katalin

testnevelés és szabadidősport koordinátor


Dear Students!


Those students who have choosen the Unifit Physical Education course and purchased a semester pass may decide, by March 13rd, 2020, to complete Physical Education this semester, or only from September - because of the health situation that has developed .

If you decide to postpone, please inform Unifit reception by March 13th!

In this case, the signature will be refused but in September we will be automatically enrolled in the Unifit course and the semester pass will be valid for the new semester.

Otherwise, the Unifit course deadline is June 15th, 2020.


regards

Katalin Varga

P.E and leasure sports coordinator


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom