Defensive Tactics and Strategies - Janez Drvaric

2021, február 17 - 14:00
Janez Drvaric a Rátgéber Kosárlabda Akadémia nemzetközi mentoredzője előadást tart „Defensive Tactics and Strategies” címmel.

2021. február 17-én, 10:00-tól Janez Drvaric a Rátgéber Kosárlabda Akadémia nemzetközi mentoredzője előadást tart „Defensive Tactics and Strategies” címmel az Akadémia edzőinek, a Pécsi Tudományegyetem, a Testnevelési Egyetem és a Debreceni Egyetem hallgatóinak.

Janez Drvaric annak idején, a 80-as években a délszláv kosárlabdázás legendás játékosa, az NBA-ben is befutott Drazen Petrovic edzője volt (nála jobban kevesen tudják, milyen úton kell végigmenni ahhoz, hogy valaki tehetségből világsztárrá váljon). A kiváló szlovén tréner másodedzőként két olimpiai érmet szerzett a jugoszláv válogatottal (1984 – bronz, 1988 – ezüst), a Cibona Zagrebet pedig vezetőedzőként KEK-győzelemig vezette.

Az előadás megtekintésére az alábbi hivatkozáson van lehetőség:
https://youtube.com/user/ratgeberakademia

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom