Felhívás a Debreceni Egyetem hallgatói számára

2018, március 20 - 20:30
Jelentkezz időmérőnek a Női Junior (U20) Kézilabda Világbajnokságra!
A Női Junior (U20) Kézilabda Világbajnokság Szervezőbizottsága felhívást tesz közzé időmérői feladatok ellátására a 2018. július 1 -14. között megrendezésre kerülő világbajnokságon.
 
Jelentkezés módja: A csatolt jelentkezési lap kitöltése, valamint a sporttal kapcsolatos ismeretekre fókuszáló önéletrajz és egy fénykép megküldése részére.
 
Jelentkezési határidő: 2018. április 30.
 
További információ: versenyigazgató
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ