Kosárlabda Kupa

Az egyetemi bajnokságban félévente 20-22 csapat versenyez, női, férfi és vegyes csapatok egyaránt. A lebonyolítás során a legfontosabb szempont, hogy a csapatok folyamatosan játékban legyenek, minél több és minél színvonalasabb mérkőzésekre kerüljön sor.

A bajnokságba csapatok jelentkezését várjuk. Ha legalább négy női csapat indul, akkor külön bajnokságot indítunk részükre.

  • 4-4 elleni játék
  • 4*7 perces negyedek
  • A csapatok minimum létszáma: 6 fő

További információk:

Frissítés dátuma: 2021.10.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom