Hírek

02 dec
Volt okuk az örömre
Nagyarányú győzelemmel búcsúzott az ősztől Kondás Elemér egyetemi legénysége, amely hetet vágott a Tállyának a hétvégén. Újabb rangadót vett sikerrel a DEAC jégkorong alakulata, és győztek a futsalos lányok, a férfi röpisek, a floorballozók és a kézilabdázók is.
29 nov
Fegyelmezett játék kell
A nagyszerű szerdai, DAB elleni diadal után újabb rangadóra készülnek a Debreceni Egyetem jégkorongozói. Pénteken a Brasov együttesét fogadják. Érdemes lesz kilátogatni a focisták, a kézilabdázók és a női futsalosok hétvégi, hazai meccseire és egy japán karatemester edzésére is.
27 nov
Prima díjas lett a DE hallgatója
Megyei Prima Díjat kapott Kozák Luca országos csúcstartó gátfutó, a Debreceni Egyetem hallgatója. A kiváló atléta a sport kategóriában vehette át a rangos elismerést szombaton a Kölcsey Központban.
25 nov
Megküzdöttek a sikerért
Elképesztő izgalmak között nyerte meg a Gyergyói HK elleni, péntek esti találkozóját a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata, amelyre a héten újabb három bajnoki vár. Az izgalmak elmaradtak, a győzelem viszont nem a kézilabdázók, a női röpisek, a floorballozók és a focisták hétvégi meccsein.
22 nov
Rangadók hétvégéje
Újabb mozgalmas napok várnak a Debreceni Egyetem sportklubjának alakulataira. Hazai pályán küzd a pontokért a jégkorongcsapat, a férfi és a női röplabdaegyüttes és a listavezető floorballos legénység is. Mindenki másra idegenbeli rangadó vár.
22 nov
Ez már nem (csak) játék
Sikeres szakosztályt működtet, átfogó tanulmányt készített, és oktatási-kutatási-felkészítő központot épít az e-sport számára a Debreceni Egyetem – ezekről is szó volt azon a konferencián, amelyen az e-sport közgazdasági, informatikai és magatartástudományi vonatkozásait vitatták meg.
20 nov
Kézilabdacsillagok az egyetemen
Világhírű játékosok tartottak előadást és bemutatót a III. Kézilabda Kapusedzői Konferencián szerdán a Debreceni Egyetemen. A Sporttudományi Intézet által szervezett egész napos programon az edzők mellett testnevelő tanár szakos hallgatók is részt vettek.
19 nov
Igazgatói köszönet DEAC sportolóknak
A Debreceni Egyetem jégkorongozói és kosárlabdázói ebben az évben is sikerrel csatlakoztak a mellrák elleni küzdelem októberi kampányához. A gesztust személyes találkozón köszönte meg az Onkológiai Klinika megbízott igazgatója kedden.
19 nov
Sportlétesítményekért Emlékdíj
Rangos elismerésben részesült a Debreceni Egyetem. A Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége a sportlétesítmények fejlesztése terén végzett munkájáért adományozott kitüntetést az intézménynek.
18 nov
A végén „csattant”
Kétgólos hátrányból egyenlített, és a ráadásban a győztes találatot is megszerezte a DEAC focicsapata a városi rangadón. A Debreceni Egyetem legénysége a DVSC II-t győzte le a Nagyerdőn. Sikerrel vette a hétvégi „feladatot” a kosár-, a röpi-, a floorball- és a kézilabdacsapat is.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom