Hírek

30 dec
Fontos győzelmek
A Debreceni Egyetem kosár- és jégkorongcsapata sikerrel vívta meg bajnoki mérkőzését. Az egyik találkozó tétje a kupadöntő volt, a másikon előzés történt.
30 dec
Örömet szereztek a gyerekeknek
A DEAC jégkorongcsapatának mérkőzésén összegyűlt plüssöket megkapták a Reménysugár Gyermekotthon kis lakói. Halászné Varró Erika intézményvezető szerint a macik a szeretetet jelképezik, és ebből most sokat kaptak.
27 dec
Záporoztak a macik
Jégkorongcsapatunk a csütörtöki siker után újabb hazai mérkőzésre készül, ezúttal a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája lesz az ellenfél. A DEAC kosarasai szintén itthon harcolnak majd a pontokért, a ZTE ellen a tét a Magyar Kupa-döntő is lesz.
23 dec
A címvédő otthonában nyertek
A DEAC jégkorongcsapata a Ferencváros vendégeként diadalmaskodott. Győzelemmel zárták az évet férfi futsalosaink és röplabdázóink, míg a Debreceni Egyetem kosarasai és floorballosai nagy küzdelemben maradtak alul.
20 dec
A Final Four a tét
Az idei utolsó tétmérkőzés vár a DEAC floorballcsapatára, a Magyar Kupa 2. fordulójában a címvédő Komárom lesz az ellenfél. A Debreceni Egyetem kosarasai a Körmend, a hokisok az FTC, futsalosaink a Rubeola, míg röplabdázóink a magyar utánpótlás-válogatott otthonában vendégszerepelnek.
17 dec
DEAC-elismerés az évzáró ünnepségen
A Magyar Amerikai Futball Szövetség hétfőn tartotta évzáró ünnepségét, amelyen kiosztották a legjobb felnőtt, illetve U19-es játékosnak járó elismerést. Utóbbi kategóriában debreceni győztesnek örülhettünk.
16 dec
Esélyt sem adtak a sereghajtónak
A DEAC férfi kosárlabdacsapata magabiztos, tizenhét pontos győzelmet aratott a Jászberény ellen. Férfi röplabdázóink sorsdöntő mérkőzésen nyertek, ugyanakkor a lányok hazai pályán kikaptak. Futsalosainknak nem sikerült jól a bajnoki találkozó.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom