Hírek

13 jún
Futballünnep: Buzánszky Kupa-döntő
Száz csapat mérkőzött meg a győzelemért a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa és a Kozma Mihály Futsal Kupa fináléjában kedden, a Debreceni Egyetem sporttelepén.
13 jún
Irány az Erste Liga!
A Magyar Jégkorong Szövetség Elnöksége tegnapi ülésén döntött az Erste Ligába jelentkező csapatok csatlakozási szándékáról, a döntés értelmében a DEAC is szerepelhet az Erste Liga 2018/2019-es mezőnyében.
12 jún
„DEAC-legeket” díjaztak
Évzáró gálán jutalmazta az elmúlt évad legjobbjait a DEAC és a Debreceni Egyetem. A futsal, a kosár- és a kézilabda szakosztály, valamint a labdarúgó és a röplabda szakosztály tagjai is elismerésben részesültek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért.
11 jún
Foci-ünnep a DEAC-nál
Vidám családi nappal zárta a bajnoki évet az egyetemi klub labdarúgó szakosztálya szombaton. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az utánpótláscsapatok bajnoki sikereit. Nyert a megye II-es együttes, és versenyeztek vitorlázóink is.
11 jún
Duplázott a főgyógyszerész
Kötött- és szabadfogásban is aranyérmet nyert a debreceni veterán birkózó ob-n Buchholcz Gyula, a Debreceni Egyetem főgyógyszerésze. A szakember az 56-60 évesek versenyében, 70 kilogrammban utasította maga mögé a mezőnyt a DESOK-ban tartott viadalon.
08 jún
Hazai nevelésű hokisok a DEAC-ban
Újabb kiváló, fiatal játékosokat igazolt a DEAC jégkorong szakosztálya. A két debreceni nevelésű támadó, Molnár Dávid és Vincze Péter Tamás egy év kihagyás után a nyártól újra cívis-színekben hasítja a jeget. Előbbi visszatér, utóbbi pedig most készül a Debreceni Egyetemre.
08 jún
Közösségépítés DEAC-módra
Családi napon búcsúzik a szezontól a DEAC labdarúgó szakosztálya szombaton. Nagyüzem lesz aznap Dóczy utcán, hiszen a DESOK-ban közben a legharcosabb veterán birkózók mérik össze tudásukat országos bajnokságon.
05 jún
DEAC-jégkorong: az első igazolások
Korábbi debreceni közönségkedvenceket csábított vissza a cívisvárosba a DEAC jégkorongcsapatának vezetősége. Berta Ákos, Hetényi Péter és Németh Attila egyaránt meghatározó tagja volt a 2016-2017-es felnőtt csapatnak.
04 jún
Szép sikerrel búcsúztak
Magabiztos győzelemmel zárta a bajnoki évet a DEAC NB III-as labdarúgócsapata, amely a 11. helyen végzett a sorozatban. A futsalosok hétfőn egyenlíthetnek a két nyert meccsig tartó párharcban, míg a kosaras lányok sikere felsőházat ért a következő évre.
01 jún
Két sikerre az ötödik helytől
A Veszprém ellen játszik két győztes meccsig a DEAC futsalcsapata az ötödik helyért. Az egyetemisták idegenben kezdenek pénteken. Itthon búcsúzik a szezontól két focicsapat és a női kosarasok is.