Hírek

20 máj
Megizzasztották a dobogóesélyest
Továbbra is versenyben van a szezon előtt célként kitűzött ötödik helyért a DEAC NB I-es férfi futsalcsapata. Legyőzte a Tállyát a Debreceni Egyetem NB III-as labdarúgó legénysége, és győzelemmel zárták az évet a kézilabdázók.
17 máj
Győzelem búcsúzóul
A kosárlabdázók befejezték a bajnoki küzdelmeket a hét közepén, ám továbbra is versenyben vannak a jobb helyezésekért a futsalosok és a focisták is. A kézilabdacsapat idei utolsó találkozóján lép pályára a hétvégén.
15 máj
"Ezüstös" kosarasok
A Debreceni Egyetem női és a férfi kosárlabdacsapata is ezüstérmet szerzett a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) döntőjében. A finálét május 13-án és 14-én harmadik alkalommal rendezték meg Debrecenben.
15 máj
Jó helyre került a futónap adománya
Amint arról már beszámoltunk, 300.000 forint gyűlt össze a május 1-jén, első alkalommal megrendezett DEAC Családi és Futónapon. A teljes összeget szerdadélben adták át a DEAC vezetői a Koraszülött és Gyermek Intenzív Ellátásáért a DOTE Gyermekklinikán Alapítványnak.
13 máj
Az utolsó kör dönt
A ZTE ellen aratott győzelmével továbbra is versenyben van a rájátszásért a DEAC férfi kosárlabdacsapata. A legjobb nyolc közé jutásról a záró forduló két meccse dönt majd. Sikerrel vették hétvégi mérkőzésüket a női futsalosok, illetve az NB III-as labdarúgók is.
10 máj
Lépésről lépésre
Tovább növelheti esélyét a rájátszásba kerülésre a DEAC férfi kosárlabdacsapata vasárnap. A vendég ezúttal a Zalaegerszeg lesz. Eggyel feljebb tennék a lécet a futsalosok, és nyerni szeretne az egyetem labdarúgó legénysége is a hétvégén.
09 máj
Extrém egyetemi sportnap
Tabata, SMR, boulder, piloxing – különleges mozgásformákat próbálhattak ki a Debreceni Egyetem hallgatói szerdán az Unifitben. Az első extrém egyetemi sportnapon triál- és ügyességi kerékpárpálya is várta a vállalkozó kedvű fiatalokat.
07 máj
Jógával a stressz ellen
Akár a Debreceni Egyetem stresszkutatásában is szerepet kaphat az a többezer éves mozgásforma, melyet az intézmény hallgatói is kipróbálhattak kedden. A nemzetközi jóganap keretében szervezett ingyenes órán megtelt a DESOK.
06 máj
Nagy lépés a cél felé
Fontos sikert aratott a DEAC férfi futsalcsapata péntek este. Az együttes a Szigetszentmiklóst győzte le magabiztosan. Egy pontot szereztek rangadón a női futsalosok, illetve az NB III-as labdarúgócsapat is. Szerdán a kosárlabdacsapatnak is nagy szüksége lesz szurkolóira.
06 máj
Sportos héttel indul a vizsgaidőszak
Agytekervényeket felfrissítő programokkal készíti fel a hallgatókat testben és lélekben a következő hetek „megpróbáltatásaira” a Debreceni Egyetem. Kedden indiai jógamester, szerdán pedig extrém sportok várják ingyenesen diákokat.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ