Hírek

16 okt
Focival a lelki egészségért!
Idén tizenötödik alkalommal rendezte meg a „Mentál” Focikupát a lelki egészség világnapja alkalmából pénteken a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja (DEMEK).
15 okt
Magyar bajnoki cím után vb-siker
A bronzmeccsig jutott az Oroszországban megrendezett Veterán Kötöttfogású Birkózó Világbajnokságon a Debreceni Egyetem főgyógyszerésze. Buchholcz Gyula a nyári hazai sikerek után a világversenyen is értékes pontokat szerzett.
15 okt
Tovább hasít a jégkorongcsapat
Mindkét hétvégi meccsét megnyerve tovább erősítette harmadik helyét a tabellán a DEAC jégkoronggárdája. Szép sikert arattak a röplapdások is, ezúttal viszont nem tudott nyerni hazai pályán a kosáregyüttes.
12 okt
Lesz kinek szurkolni!
Debrecenben küzdenek a bajnoki pontokért a DEAC jégkorongozói, kosarasai, röplabdázói és labdarúgói is az előttünk álló hétvégén. Izgalmas vendégségbe utazik emellett a szintén népszerű kézi- valamint a futsalcsapat is.
10 okt
Tour de DE
A sportág népszerűsítésére szervezte meg kedden I. Egyetemi Bringanapját a DE Sporttudományi Koordinációs Intézete. A rendezvényen a DEAC új kerékpárszakosztályának létrehozását, és a campusok közötti kerékpárúthálózat fejlesztését is szorgalmazták.
08 okt
Győzelmi szériában
Újabb két fontos meccset nyert meg a DEAC jégkorongcsapata, és bravúrgyőzelmet arattak a kézilabdázók is szombaton. Zsinórban harmadik mérkőzésükön nyertek a futsalosok, nem sikerült viszont az újabb bravúr a kosárcsapatnak.
05 okt
Rangadók a láthatáron
A kosarasok Kecskeméten küzdenek a bajnoki pontokért, míg a jégkorongcsapat péntektől hétfőig háromszor is ütőt ragad. Szolnokon lépnek pályára a focisták, és debütál a megerősített férfi röpicsapat is az élvonalban.
01 okt
DEAC-parádé a hétvégén
A péntek a nagy DEAC-győzelmek napja volt. Előbb a kosarasok, majd a jégkorongozók is rangadót nyertek, és bravúros sikert aratott a kézicsapat is. Szombaton és vasárnap folytatódott a pontszüret, győztek a röpis lányok, és kiütötték az aranyvárományost az NB III-as focisták.
28 szep
Buzánszky Kupa: rekordközeli nevezés
Elkészült a 92 csapatos Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa őszi küzdelmeinek beosztása. A sorsolást csütörtökön tartották több neves korábbi labdarúgó részvételével a Nagyerdei Stadion Red&White bárjában.
28 szep
Péntek: DEAC-meccsnap
Számos derbi várja a sportbarátokat péntek este. Hazai környezetben debütál az új kiírásban a DEAC kosárcsapata, a leggyorsabbak pedig át is érhetnek a jégkorongozók meccsére. Kezdődik a röpibajnokság, és hétfőre is jut még egy hazai futsalrangadó.