Hírek

07 dec
Feltenni az i-re a pontot
Sorsdöntő mérkőzést vív a DEAC férfi röpicsapata vasárnap 14:30-kor a DESOK-ban. Szintén fontos meccs vár a jégkorongozókra és a férfi futsalcsapatra is. Hazai pályán búcsúzik az évtől a férfi kézilabdacsapat.
05 dec
Jótékony labdarúgók
Sportszeradomány-gyűjtést hirdetett az erdélyi Kissolymosi Általános Iskola tanulói javára a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete, a DEAC és a Sinter FC közösen. A felajánlásokat december 11-ig várják.
03 dec
MinDEnben az élen
Hét képzési területen is az első, vagy dobogós helyen végzett a Debreceni Egyetem a HVG legfrissebb rangsorán. Az oktatói és hallgatói kiválóságok listáján az intézmény agrár-, gazdasági, műszaki, orvosi, pedagógus, sport és természettudományi képzései emelkednek ki.
03 dec
Három pont, háromszáz plüssjáték
Egészen pontosan 301 darab plüssállatot dobtak pályára a DEAC jégkorongcsapatának szurkolói a HK Budapest elleni találkozón. A gyors első hazai gólt még kilenc követte péntek este. Győzött a női futsalcsapat is, így újra első a bajnokságban.
30 nov
Amerikaifutball a DEAC-ban
19-re bővült a DEAC-szakosztályok száma, miután a következő szezontól az amerikaifocisták is az egyetemi sportklub színeiben versenyeznek. Hétfőn már várják is a csatlakozni vágyókat a Dóczy utcai Egyetemi Sportközpontban.
30 nov
Péntek este macidobálás
A HK Budapest elleni találkozón rendezi idei macidobáló akcióját a DEAC jégkorongcsapata. A csapat a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete által pártfogolt gyerekeknek gyűjti a játékokat. Lesz a hétvégén hazai női futsalmeccs is, hétfőn pedig a DEAC Gladiators tart toborzást.
26 nov
Röpis siker az élvonalban
Újabb sikert aratott az NB I-ben a DEAC férfi röplabdacsapata és fontos derbit nyertek meg a floorballozók és a kézisek is a hétvégén. Ezúttal nem jártak sikerrel a jégkorongozók, a focisták és a kosárcsapat sem.
23 nov
Rangadók előtt
Nehéz meccs elé néz a DEAC férfi kosárcsapata péntek este, és további rangadókból sem lesz hiány a következő napokban. Itthon játszik a férfi röpi- és a férfi kézilabdacsapat is, a jégkorongozók hétfőn közvetlen riválisukat fogadják.
20 nov
A DEAC család az Egyetemi Életben
A Debreceni Egyetem Atlétikai Club sportolóival a címlapon megjelent az Egyetemi Élet legújabb száma, amelyben bemutatják a sportklub szakosztályait. Az újságban emellett az intézménnyel kapcsolatos legfontosabb hírekről, eseményekről is olvashatnak.
19 nov
Meggyőző kosársiker
Magabiztos győzelmet aratott a DEAC kosárcsapata pénteken, és nyertek a focisták is a hétvégén. Felemás fordulókon vannak túl a jégkorongozók és a férfi röpisek is, fontos rangadót nyertek a futsalos lányok.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ