Hírek

21 máj
Egyetemi sportszakembereket díjazott a MEFS
A Debreceni Egyetem több oktatója és munkatársa is elismerésben részesült a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) éves közgyűlésén, melyet a MEFOB Fesztivál keretében a Miskolci Egyetemen tartottak pénteken. Az eseményen bejelentették, hogy jövőre Debrecen lesz a MEFOB Feszt házigazdája.
20 máj
Idegenbe utaznak
A Debreceni Egyetem labdarúgói a Sényő otthonában vendégszerepelnek vasárnap, és ugyanezen a napon a kézilabdázók Balatonfüreden lépnek pályára. Férfi futsalosaink hétfőn Veszprémben gyűjthetik be a három pontot.
16 máj
Összejött a duplázás
A Debreceni Egyetem női futsalosai a Magyar Kupa után a bajnokságban is megvédték címüket. Labdarúgóink kiütéses győzelmet arattak, és fontos mérkőzést nyertek meg kézilabdázóink is. Az amerikaifutball-csapatnak továbbra sem megy.
13 máj
Újabb címvédésre készülve
A Debreceni Egyetem női futsalcsapata a Magyar Kupa után a bajnokságban is megvédheti címét. A fiúk hétfőn lépnek pályára a Haladás ellen a DESOK-ban, és ugyanitt fogadják a Győrt kézilabdázóink is. Itthon játszanak a labdarúgók és az amerikai futballisták is.
12 máj
Tanácskozás a testnevelőtanár-képzés jövőjéért
A Nagyerdei Stadionban ülésezett a Magyar Rektori Konferencia Sporttudományi Bizottsága szerdán és csütörtökön. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a testnevelőtanár-képzés, a gyógytestnevelőtanár-képzés megújítása időszerű és elengedhetetlen.
11 máj
A sport és a tanulás elismerése
A Debreceni Egyetem kilenc hallgatója vehetett át sportösztöndíjat kedden a Megyeházán. A díjazottak között vannak labdarúgók, kézilabdázók, vízilabdázók, egy atléta, egy íjász és egy karatéka is. Többségük a Gazdaságtudományi Kar hallgatója, de vannak ösztöndíjasok a jogi, illetve a népegészségügyi karról is.
09 máj
Csillogó vasárnap
A Debreceni Egyetem női futsalosai arannyal, a fiúk ezüsttel tértek haza Kecskemétről, a Magyar Kupa-döntőről. A labdarúgók egygólos győzelmet arattak Újpesten. A szezon utolsó hazai mérkőzésén kikaptak a kosárlabdázók, de amerikaifutball-csapatunk sem tudott kimászni a gödörből, és pont nélkül maradtak kézilabdázóink is. A röplabdacsapat számára véget ért az idény.
06 máj
Egészség- és Sportnap a DE EK-n
Inkluzív Egészség- és Sportnapot tartottak csütörtökön Nyíregyházán a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Verzár Frigyes Szakkollégiuma és a Magyar Speciális Olimpia Szövetség szervezésében. A rendezvényen egészséges és értelmi fogyatékossággal élő fiatalok együtt sportoltak.
04 máj
Futott pár kört? Dobja be a közösbe!
Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogram néven indít szervezeti egységek közötti sportos vetélkedést az intézmény és a DEAC Szabadidősport Szakosztálya. A cél egy jó hangulatú, pozitív, motiváló közösség létrehozása, emellett pedig minden hónapban kiderül, melyik szervezeti egység volt a legsportosabb, legaktívabb.
02 máj
Már csak egy lépés a címvédés
Második mérkőzését is megnyerte a Budaörs ellen a Debreceni Egyetem női futsalcsapata. Röplabdázóink és kézilabdázóink parádés játékkal diadalmaskodtak, ellenben labdarúgóink és floorballosaink vereséget szenvedtek.

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom