Hírek

23 szep
Ezúttal pontokért zajlik a küzdelem
A Debreceni Egyetem labdarúgói ismét a Jászberénnyel találkoznak, ezúttal a bajnokságban. Férfi futsalosaink a Kecskemétet, kézilabdázóink az Ajkát fogadják a hétvégén.
21 szep
Európai Sporthét a Debreceni Egyetemen is
Idén is bekapcsolódhatnak a debreceni egyetemi polgárok a #BeActive eseményeibe. Az Európai Unió legnagyobb szabadidősport-programja szeptember 23-án, pénteken kezdődik. Hallgatók, oktatók, dolgozók is nevezhetnek, kilenc sportágban.
15 szep
Kiváló sportolókat díjaztak
A kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó hallgatókat köszöntötték a Debreceni Egyetem monumentális tanévnyitó stadionshow-ja, a yoUDay keretében rendezett ünnepségen szerdán a Nagyerdei Stadionban.
15 szep
Kiváló sportolókat díjaztak
A kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó hallgatókat köszöntötték a Debreceni Egyetem monumentális tanévnyitó stadionshow-ja, a yoUDay keretében rendezett ünnepségen szerdán a Nagyerdei Stadionban.
15 szep
YoUDay – a közösség ünnepe
Teltházzal ünnepelte a tanév kezdetét a Debreceni Egyetem szerdán a Nagyerdei Stadionban. A legek yoUDay-én a hazai sztárok mellett felléptek a Könnyűzenei Intézet művészei és az oDEon nemzetközi társulatában játszó külföldi hallgatók. Mintegy húszezren buliztak a DE idei, immár hatodik tanévnyitó stadionshow-ján.
14 szep
EUG2024 – újabb feladatok
A Nagyerdei Stadionban tartotta szerdai ülését a 2024-re tervezett Európai Egyetemi Játékok Operatív Szervező Bizottsága. A Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem több verzióval is készül a közös rendezésű multisport versenyre a gyorsan változó gazdasági környezet miatt.
14 szep
A könyvtár lett az év első aktív szervezeti egysége
Június és július után augusztusban is a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár dolgozói mozogtak a legtöbbet és gyűjtötték ezzel a legmagasabb pontszámot az intézmény Dolgozói Mozgásprogramjában. A DEENK ezzel elnyerte az év aktív szervezeti egysége címet.
13 szep
Ezren tesiznek az UniFit-ben
Kiemelkedően népszerű a hallgatók körében is a Debreceni Egyetem fitneszközpontja, az UniFit Fitness & Gym Center. A Nagyerdei Stadionban található modern létesítményben szeptembertől decemberig teljesíthetők az első szemeszter kötelező testnevelés órái.
12 szep
Szuperkupa-győztes a DEAC
Története első Szuperkupa-diadalát aratta a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata vasárnap a Tüskecsarnokban, miután 4-1-re legyőzte a bajnok FTC-Telekom gárdáját.
01 szep
Gólyák is buzdították az egyetemi focicsapatot
A gólyatábor elsőévesei is kilátogattak a DEAC futballcsapatának szerdai, Sényő elleni bajnoki mérkőzésére. A teltház és a remek hangulat magabiztos győzelemhez segítette az egyetem focistáit.

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom