Hírek

25 okt
Hazai röplabda- és focisiker
A Debreceni Egyetem jégkorongcsapatának hétvégi mérlege egy győzelem és egy vereség. Röplabdázóink és labdarúgóink hazai győzelemmel zártak, míg kéziseink kikaptak a Békés otthonában.
22 okt
A győztes útra lépnének
A Debreceni Egyetem jégkorongcsapatára két mérkőzés vár a következő napokban. Férfi futsalosaink és kézilabdázóink idegenben lépnek pályára, míg röplabdázóink és labdarúgóink itthon harcolnak majd a pontokért.
20 okt
Kiváló sportolókat díjaztak
Elismerő okleveleket vehettek át a Debreceni Egyetem kiemelkedő sportolói a Sporttudományi Oktatóközpontban. A keddi díjátadón azokat a hallgatókat jutalmazta a DE, akik a yoUDay napján tartott ünnepélyes díjátadón edzőtáborozás, vagy külföldi verseny miatt nem lehettek jelen.
18 okt
FőnixFitt ötödjére is
Elindult a jegyértékesítés a sportot, a mozgást, a testedzést és ezek egészségmegőrző szerepét népszerűsítő FőnixFittre. A tömegsportrendezvényen a Debreceni Egyetem szakemberei prevenciós mozgástani foglalkozásokkal készülnek, és a legjobb fitneszedzők mozgatják meg a résztvevőket.
18 okt
Szép sikerek és fájó vereségek
A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata magabiztos győzelmet aratott hazai pályán. Megszerezték első sikerüket a szezonban kézilabdázóink, míg női röplabdázóink a fővárosban diadalmaskodtak. Sajnos nem sikerült jól jégkorongozóink, kosárlabdázóink, labdarúgóink és férfi röplabdázóink mérkőzése.
15 okt
Előre a bajnoki pontokért!
A Debreceni Egyetem jégkorongcsapatára még két erdélyi Erste Liga-mérkőzés vár. Kosarasaink a Körmendet, labdarúgóink a Kazincbarcikát fogadják. Itthon lépnek pályára férfi futsalosaink és kézilabdázóink is, míg férfi röplabdázóinkra rendkívül nehéz meccs vár az Extraliga nyitó fordulójában.
12 okt
Egyetemi vitorlás siker a Dragon ob-n
Harmadik helyen végzett az idei magyar vitorlás bajnokság Dragon osztályában Szűcs István, a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Intézetének igazgatója. Csapatával egy közepes, de változékony szeles pályaversenyen ért el kiemelkedő eredményt.
05 okt
Arms and Legs - or Anything Else? Webinar Invitation
Webinárium Fabio Fossatival.
05 okt
Elkezdődött a Buzánszky Kupa
Rekordszámú jelentkező, több mint száz csapat lép pályára a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa (BJLEK) őszi szezonjában. A torna csoportbeosztásának sorsolását követően már lejátszották az első mérkőzéseket.
01 okt
Ismét dobog az „egyetem szíve”
A gólyatáborokról, a Sesztina-villa és a Sesztina család történetéről, a kapitalizmus sorsáról, a Debreceni Egyetemi Színház előadásairól, valamint a DEAC Cheerleaders csapatának sikereiről is lehet olvasni az Egyetemi Élet legújabb számában.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom