Hírek

13 szep
Kezd a jégkorong- és a kézicsapat is
Hétvégén kezdődik a szezon a DEAC férfi kézilabdázói és jégkorongozói számára. Előbbi idegenben, utóbbi hazai pályán kezdheti gyűjteni a bajnoki pontokat. Először szerepel hazai közönség előtt az NB I-es női futsalcsapat is.
12 szep
Ketrecfoci és sakkverseny
Kétezerötszáz gólya tisztelgett a Debreceni Egyetem Atlétikai Club 100 éves évfordulója előtt. Az elsőéves hallgatók közös sportnapon vettek részt a DEHÖK Gólyatáborában, majd sakkversenyen mérkőztek meg a legjobbak.
09 szep
Szép siker a nyitányon
5-2-es győzelmet aratott a Tolna-Mözs otthonában a DEAC NB I-es női futsalcsapata a 2019-2020-as szezon első körében. Háromból három meccset nyertek az egyetem labdarúgócsapatai, nem sikerült viszont az újabb bravúr a férfi futsalosoknak.
06 szep
A futsalos lányok is belevágnak
A Tolna-Mözs otthonában vág neki a 2019/2020-as pontvadászatnak a DEAC NB I-es újonc női futsalcsapata. Tovább folytatnák sikerszériájukat a labdarúgók, és már csak egy hét van a szezonrajtig a jégkorong Erste Ligában.
05 szep
Fotókon 100 év sporttörténete
A DEAC centenáriuma alkalmából új honlapot indított a https://100ev.deac.hu/ címen a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára (DEENK), hogy a sportbarátok segítségével gyarapítsa az egyesülethez kapcsolódó fotóarchívumát.
02 szep
Eredményes hétvége
Bravúrpontot szerzett a DEAC futsalcsapata a bajnoki címvédő MCFV ellen a bajnokság második körében. Három ponttal gazdagodtak az NB III-as labdarúgók és ugyanennyi gólt lőttek a jégkorongozók a Hokiklub Budapestnek edzőmeccsen.
30 aug
Bajnokik és edzőmeccsek
A bravúros szezonrajt után a címvédő MVFC-t látja vendégül a DEAC férfi futsalcsapata pénteken 18:30-kor. Edzőmeccsen mutatkozik be hazai pályán az új jégkorongcsapat, és tovább gyarapítanák győzelmeik számát az NB III-as focisták is.
29 aug
Nevelőszülők lettek a jégkorongozók
Örökbefogadta a Nagyerdei Kultúrpark szibériai tigriscsaládját a DEAC hokicsapata. Pénteken már hazai pályán is megnézheti a közönség az új csapatot.
27 aug
Parádés futsal rajt
Meglepetésgyőzelmet aratott a DEAC férfi futsalcsapata az NB I. nyitányán, Veszprémben. Elek Gergő tanítványai 4-2-re nyertek. Nagyszerű fordulót zártak az NB III-as labdarúgók is, akik a hétvégén az élre ugrottak a tabellán.
27 aug
Világbajnokok a Debreceni Egyetemen
Két számban is világbajnok lett a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu vb-n Bodonyi Dóra, a Debreceni Egyetem Szolnok Campusának hallgatója. A Fogorvostudományi Kar dékánja, Bágyi Kinga a The World Medical Tennis Society 49. világbajnokságán állhatott a dobogó tetejére.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ