Hírek

27 jún
Irány az Universiade!
A Debreceni Egyetem két hallgatója, Szilágyi Réka és Rivasz-Tóth Norbert is esküt tett az 30. Universiadéra utazó magyar csapat tagjaként. A egyetemisták és főiskolások nyári olimpiáján 21 felsőoktatási intézmény 105 sportolója képviseli a hazánkat.
25 jún
Kiemelkedő évet zárt a DEAC
Évzáró gálán köszöntötte sportolóit, edzőit, és díjazta legjobbjait a Debreceni Egyetem Atlétikai Club hétfő este a DESOK csarnokban. Az ünnepi eseményen Szilvássy Zoltán rektor a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség legmagasabb kitüntetését vehette át.
14 jún
Nagyszabású jubileumra készül a DEAC
Megalakulásának 100. évfordulóját kéthetes programsorozattal ünnepli a Debreceni Egyetem Atlétikai Club ősszel. Kiállítás, sporttörténeti könyv és pályázat is várja majd a DEAC-cal ünneplőket.
13 jún
15 éves a Buzánszky Kupa
A szerdai döntőkkel véget értek a Buzánszky Jenő Egyetemi Labdarúgó Kupa tavaszi küzdelmei, amelyre mintegy 90, közöttük hat női csapat nevezett. A népszerű bajnokság idén 15 éves. Ebből az alkalomból születésnapi köszöntést is tartottak az egyetemen.
05 jún
Salzburgi együttműködés
A Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája lehet a bázisintézménye az FC Red Bull Salzburg labdarúgócsapat akadémiájának. Többek között erről állapodtak meg kedden az egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete által szervezett találkozón.
03 jún
Újabb NB I-es DEAC-csapat
Megnyerte a másodosztály küzdelmeit, így egyenes ágon jutott fel az NB I-be a DEAC női futsalcsapata. A lányok a Fradit győzték le idegenben utolsó meccsükön, így a következő szezontól öt sportágban már hat DEAC-csapat szerepelhet a magyar élvonalban.
31 máj
Végelszámolás
Az NB I. hetedik helyéért csatázik az Aramis-szal a DEAC férfi futsalcsapata, az első találkozó péntek este lesz Debrecenben. A női együttes a Ferencváros otthonába látogat, a napokban pedig bajnokcsapatot is ünnepelhetett a szakosztály.
27 máj
Egyetlen lépés az élvonal
Nagyarányú győzelmet aratott a DEAC női futsalcsapata a NB II. felsőházának utolsó előtti fordulójában, és egyetlen döntetlenre van a feljutástól. Fordulatos meccsen szerzett egy pontot a labdarúgócsapat, és ezúttal nem sikerült nyerniük az amerikai focistáknak.
24 máj
Győzni mennek
Az év egyik legfontosabb rangadójára készül a DEAC férfi futsalcsapata. Az együttesnek nyernie kell Csömörön, akkor játszhat a bajnokság ötödik helyéért. Debrecenben lépnek pályára a futsalos lányok, és „vendégségbe” megy a labdarúgócsapat, valamint az amerikai focisták is.
20 máj
Megizzasztották a dobogóesélyest
Továbbra is versenyben van a szezon előtt célként kitűzött ötödik helyért a DEAC NB I-es férfi futsalcsapata. Legyőzte a Tállyát a Debreceni Egyetem NB III-as labdarúgó legénysége, és győzelemmel zárták az évet a kézilabdázók.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ