Hírek

02 dec
Idei utolsó meccsükre készülnek a labdarúgók
A Debreceni Egyetem jégkorongozóira két hazai mérkőzés vár december első hétvégéjén. Itthon játszanak kosárlabdázóink, labdarúgóink és futsalosaink is. A többi csapat idegenbe utazik.
29 nov
Képernyőn a novemberi Campus magazin
Indul a könnyűzenei alapképzés, új ösztöndíjat alapított elsőéveseknek és a legjobb középiskolákat is támogatja az egyetem, megnyílt az E-sport Központ és teltház volt az állásbörzén - a Debreceni Egyetem legfontosabb eseményeit, rendezvényeit mutatja be a Debrecen Televízió havi műsora.
28 nov
Az Úszó Nemzet Programban a DE
Nyolc felsőoktatási intézménnyel, köztük a Debreceni Egyetemmel kötött együttműködési megállapodást a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ), amellyel az Úszó Nemzet Programban részt vevő oktatók kiválasztását és fejlesztését segítik. Az erről szóló szerződést pénteken írták alá Budapesten, a Debreceni Egyetemet Pető Károly általános rektorhelyettes képviselte.
28 nov
Sikerrel zárt hétvége
A Debreceni Egyetem jégkorongozói mindkét mérkőzésüket megnyerték. Győztek a kosarasok, a röplabdázók és a labdarúgók is.
25 nov
Egyetemi vezető a MOB közgyűlésén
A DEAC képviseletében Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja is ott lesz a Magyar Olimpiai Bizottság novemberi közgyűlésén. Ez lesz az első tanácskozás, amelyre a Sportegyesületek Országos Szövetsége már jogosult volt delegálni a hazai sportegyesületek képviselőit.
25 nov
Hazai meccsek várnak csapatainkra
A Debreceni Egyetem valamennyi kiemelt együttese itthon játszik hétvégén. A jégkorongozókra két találkozó vár, pályára lépnek a kosarasok, a röplabdázók a labdarúgók, valamint a futsalosok is.
22 nov
Itt az új Egyetemi Élet
A gátfutó Kozák Luca portréfotójával a címlapon jelent meg az Egyetemi Élet friss száma, amelyből egyebek mellett kiderül, hogy a Debreceni Egyetem is díjazott alkotásokat a Malter Filmfesztiválon. A lap bemutatja Deák Bill Gyulát, Szaffkó Pétert és az idén 140 éves Zsuzsi kisvasutat is.
22 nov
EUSA – helyszínbejárás a Debreceni Egyetemen
A jövő évi 3x3 Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokság (EUC), valamint a 2024-es Európai Egyetemi Játékok (EUG) tervezett helyszíneit tekintette meg a Debreceni Egyetemen az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) delegációja. Elsősorban a sporthelyszíneket, illetve a rendezvényeket kiszolgáló egységeket látogatták meg a küldöttség tagjai.
21 nov
Keleti rangadót nyert a DEAC
A Debreceni Egyetem jégkorongozói a DVTK felett diadalmaskodtak a hétvégén. Nyertek női futsalosaink és pontot szereztek kéziseink. Kikaptak a labdarúgók és a röplabdázók.
18 nov
Matiné és rangadó vár a szurkolókra
Tévés meccsen gyűjthetik be a pontokat a hétvégén a Debreceni Egyetem jégkorongozói. Futsalosaink és a floorballosok szintén itthon lépnek pályára, a többi csapatunk idegenbe utazik.

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom