Közlemény a sportpályák használatáról

2020, november 11 - 10:15
Sportpályák használata és munkahelyi étkezdék, büfék, egészségügyi intézmények büféinek működése a Debreceni Egyetemen 2020.11.11-től a veszélyhelyzet alatt alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10) Kormányrendelet értelmében.

I. Az egyetem zárt légterű sportlétesítményeinek használata

A zárt terű sportlétesítmények szabadidős célú használata tilos!

A sportlétesítmények a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak.

Sportrendezvényen nézőként tartózkodni tilos. Sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között megtartható.

Az Unifit versenyszerűen sportolók számára edzéshelyszínként és a rendeletben nem említett szolgáltatások vonatkozásában előre egyeztetett módon használható. A fitneszterem szabadidős célú tömeges használata tilos.

II. A Debreceni Egyetem szabad téri sportlétesítményeinek használati rendje:

A szabad téri sportpályák a rendeleti korlátozás ideje alatt hétköznap 7.00 és 19.30 között, hétvégén 8.00 és 19.00 óra között egyéni sportolási célból használhatók.

III. A Nagyerdei Stadionban a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás (SET) központ nyitva tart.

IV. Az egyetem és a fenntartásában működő köznevelési intézmények területén található munkahelyi étkezdék és büfék, valamint egészségügyi intézmények területén működő étkezdék és büfék a rendelet értelmében –az üzemeltető döntése szerint- működhetnek, legfeljebb 19 órai zárás mellett.

A létesítmények területén a maszkviselés és a távolságtartás szabályai betartandók (mindenhol viselni kell maszkot, kivéve sporttevékenység végzése során)!

Dr. Bács Zoltán
kancellár s.k
Debreceni Egyetem


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom